Bengt Lejdström ny CFO i Sdiptech AB (publ)

Pressmeddelande
27 mars 2018, 20:00

Bengt Lejdström ny CFO i Sdiptech

Bengt Lejdström, som sedan tidigare har engagerats av Serendipity Group, tillträder som ny CFO i Sdiptech AB och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Bengt tillträder sin befattning i början av augusti 2018 och efterträder nuvarande CFO som lämnar bolaget i juni 2018, som tidigare meddelats.

Bengt Lejdström har gedigen finansiell kompetens från börsnoterade företag och har bland annat varit CFO för på Lagercrantz Group, Intrum Justitia och Acando.

Bengt Lejdström: "Sdiptech är ett spännande bolag på en intressant tillväxtresa. Jag känner ett starkt engagemang för det nya ansvaret och jag ser fram emot att vara delaktig och bidra med min erfarenhet till bolagets fortsatta utveckling".

Jakob Holm, VD för Sdiptech: "Vi är mycket glada över att välkomna Bengt till Sdiptech. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens från börsen och förvärvsintensiva internationella koncerner, är vi övertygande om att Bengt kommer att tillföra mycket till vår framtida utveckling".

Sdiptechs stamaktie av serie B handlas under kortnamn SDIP B med ISIN-kod SE0003756758. Sdiptechs preferensaktier handlas under kortnamn SDIP PREF med ISIN-kod SE0006758348. Sdiptechs Certified Adviser på Nasdaq First North Stockholm är Erik Penser Bank. Mer information finns på bolagets hemsida: www.sdiptech.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Carl Johan Åkesson, CFO, +46 708 30 70 57, cj.akesson@sdiptech.com
Jakob Holm, VD, +46 761 61 21 91, jakob.holm@sdiptech.com

Sdiptech AB är en teknikkoncern med huvudfokus på urbana infrastrukturer. Koncernen erbjuder djupt nischade tjänster och produkter för att såväl bygga ut som att renovera snabbväxande storstäder. Bolaget har sitt säte i Stockholm.


Informationen lämnades för offentliggörande den 27 mars 2018 kl. 20:00.